x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Cota unică nu și-a încheiat aplicabilitatea în România. PNL o susține în continuare

Ciucă: Cota unică nu și-a încheiat aplicabilitatea în România. PNL o susține în continuare

de Redacția Jurnalul    |    28 Mai 2024   •   17:54
Ciucă: Cota unică nu și-a încheiat aplicabilitatea în România. PNL o susține în continuare
Sursa foto: Facebook

Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, marți, la Timișoara, că partidul pe care îl conduce susține în continuare cota unică, despre care spune că a ajutat la dezvoltarea economiei.

„Cota unică nu și-a încheiat aplicabilitatea în România. Acest regim de impozitare a ajutat masiv la dezvoltarea economiei noastre și mai poate contribui la recuperarea decalajelor față de statele mai dezvoltate din vestul continentului. De aceea, PNL o susține în continuare”, susține Nicolae Ciucă.

El susține, într-un mesaj postat pe Facebook, că acestea au fost câteva dintre ideile pe care le-a spus oamenilor de afaceri cu care a discutat la Timișoara.

„Și ca premier am acordat o atenție deosebită dialogului cu mediul asociativ. Pentru mine, relația dintre mediul privat, societatea civilă și sfera politică trebuie să fie structurată ca un parteneriat bazat pe o comunicare continuă. Pentru orice forță politică, sprijinirea capitalului autohton trebuie să fie o prioritate. Indiferent de fluctuațiile economice, investitorii români nu vor pleca de acasă. Companiile românești trebuie să aibă aliați puternici, pentru că afacerile se aseamănă pe undeva cu domeniul militar: competiția este un câmp de luptă în care învinge cine rezistă mai mult”, a adăugat liderul liberal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă cota unica