x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan: Am avut în București o uriașă comunitate care și-a dorit onestitate în funcția publică

Nicușor Dan: Am avut în București o uriașă comunitate care și-a dorit onestitate în funcția publică

de Redacția Jurnalul    |    09 Iun 2024   •   22:34
Nicușor Dan: Am avut în București o uriașă comunitate care și-a dorit onestitate în funcția publică
Sursa foto: Hepta

Alegerile sunt câștigate de comunități, iar azi am avut în București o uriașă comunitate care și-a dorit onestitate în funcția publică, care și-a dorit instituții care să lucreze pentru oameni, care și-a dorit dreptate, spune duminică Nicușor Dan, care va continua mandatul de primar al Capitalei.

„Niciodată politicienii nu câștigă alegeri. Alegerile sunt câștigate de comunități. Azi am avut în București o uriașă comunitate care și-a dorit onestitate în funcția publică, care și-a dorit instituții care să lucreze pentru oameni, care și-a dorit dreptate”, spune Nicușor Dan.

El spune că este „copleșit de responsabilitatea primită”.

„Sunt copleșit de speranțele pe care le primesc. În acești ani am luat foarte multe decizii greșite. Probabil că o să greșim în continuare, însă niciodată nici eu, nici colegii care au venit în administrație cu mine nu ne-am bătut joc și nu ne vom bate joc de mandatul pe care ni l-ați dat”, adaugă Dan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan