x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprescu: "Îi voi vedea la televizor pe cei trei mari gladiatori. Nu mă duc neinvitat"

Oprescu: "Îi voi vedea la televizor pe cei trei mari gladiatori. Nu mă duc neinvitat"

20 Noi 2009   •   00:00

Candidatul independent la Preşedinţie, Sorin Oprescu, a declarat, astăzi, că va urmări la televizor confruntarea dintre cei trei contracandidaţi ai săi Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Crin Antonescu, deoarece nu a fost invitat şi nu se va duce neinvitat la această confruntare.



"Nu am fost invitat la această confruntare, ea s-a prefigurat în ultimele cinci zile, am făcut o singură întrebare prin staff-ul meu de campanie, care a fost lipsită de răspuns. Nu o să mai fac o dată, Oprescu are demnitarea lui, nu stau să mă rog de cineva să fiu primit undeva şi nu o să mă duc neinvitat", a precizat Oprescu.

El a spus că Traian Băsescu, Mircea Geoană sau Crin Antonescu nu erau "îndrituiţi să stabilească ce şi cum" şi nici un institut.

"Voi sta şi eu să-i văd la televizor pe cei trei mari gladiatori şi fiecare va trage concluziile", a mai spus Oprescu, citat de Mediafax.

El le-a urat celor trei contracandidaţi succes şi "multă tărie de caracter pe viitor", adăugând că românii sunt cei care vor tranşa cine va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

×
Subiecte în articol: politic