x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Ar fi culmea să generăm şi noi comisii de anchetă fără fundamentare

Orban: Ar fi culmea să generăm şi noi comisii de anchetă fără fundamentare

03 Feb 2020   •   16:47
Orban: Ar fi culmea să generăm şi noi comisii de anchetă fără fundamentare

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că o comisie de anchetă pentru audierea miniştrilor PSD în legătură cu rezultatele pe care le-au obţinut în ultimii ani nu poate fi generată fără o fundamentare corespunzătoare.


"După ce am criticat sever toate parodiile astea de comisii de anchetă, ar fi culmea să generăm şi noi comisii de anchetă fără o fundamentare. De altfel, în actual Parlament, mai am foarte puţine speranţe că se poate realiza un demers concret (...). Circoteca pesedistă cu pseudocomisiile de anchetă, cu sufrageria, cu ancheta pe SPP. Chiar îmi aduc aminte, ei au generat anchetă pe SPP, au anunţat că miniştrii îşi retrag cererile, adică nu mai acceptă SPP şi după aceea, când a început preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, au fost obligaţi să accepte SPP-ul", a precizat Orban la Palatul Parlamentului, întrebat pe această temă.

El a adăugat că dacă PNL nu ar fi revenit la guvernare şi nu ar fi luat măsurile necesare, imaginea şi credibilitatea României ar fi avut extrem de mult de suferit.

"Dacă Partidul Naţional Liberal nu ar fi revenit la guvernare şi nu ar fi luat toate măsurile pe care le-am luat, de la rectificarea bugetară, adoptarea legii bugetului de stat şi a legii bugetului asigurărilor sociale de stat, imaginea şi credibilitatea României ar fi avut extrem de mult de suferit", a afirmat Orban. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: ludovic orban