x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Florin Cîțu nu va propune alți miniștrii în locul celor vizați negativ în comisii

Orban: Florin Cîțu nu va propune alți miniștrii în locul celor vizați negativ în comisii

09 Mar 2020   •   15:46
Orban: Florin Cîțu nu va propune alți miniștrii în locul celor vizați negativ în comisii

Ludovic Orban a afirmat, referitor la cererea PSD ca premierul desemnat să propună alți miniștrii în locul celor avizați negativ în comisii, că sub nicio formă Florin Cîțu nu va face așa ceva.

„Sub nici o formă. Miniştrii Guvernului pe care îl conduc şi miniştrii care sunt propuşi de premierul desemnat Florin Cîţu sunt miniştri serioşi, competenţi, care şi-au făcut datoria şi a căror valoare nu poate fi făcută de majorităţile PSD din comisii care dau voturi după ordinul de la partid şi nu după valoarea calităţilor”, a declarat Ludovic Orban, luni, la Parlament.

Reacția vine după ce președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu și vicepreședintele Senatului Titus Corlățean i-au trimis, luni, o scrisoare premierului desemnat Florin Cîțu o scrisoare în care îi cer să schimbe cei șapte propuși miniștri care au primit avize negative în comisiile parlamentare de specialitate.

Social-democrații îi mai cer lui Cîțu să desemneze un ministru al Sănătății care să lucreze 24 de ore din 24, în contextul epidemiei de coronavirus.

Camera Deputaților și Senatul vor vota, în plen reunit joi, de la ora 16.00, învestirea Guvernului Cîțu, potrivit unei decizii de luni aprobate de conducerea Legislativului

Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban