x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: În decizie trebuie să conteze doar membrii PNL și nicio altă entitate din exteriorul PNL

Orban: În decizie trebuie să conteze doar membrii PNL și nicio altă entitate din exteriorul PNL

26 Iul 2021   •   23:00
Orban: În decizie trebuie să conteze doar membrii PNL și nicio altă entitate din exteriorul PNL
Sursa foto: Lucian Alecu

În decizia alegerii președintelui PNL trebuie să conteze doar voința membrilor de partid, nu cea a unei „entități din exteriorul” formațiunii, spune Ludovic Orban: „Luarea deciziei nu trebuie să fie apanajul a 20-30-50 de oameni”.

„Fiecare dintre dvs. aveți în mâini soarta partidului. Unii aleg o strategie în care aduc președinți de filiale în susținerea candidaturii lor. Strategia mea este cu totul și cu totul diferită. Eu știu că fiecare membru al PNL are discernământ, are o responsabilitate pentru viitorul Partidului Național Liberal și va participa la luarea deciziei în mod activ, pentru că luarea deciziei nu trebuie să fie apanajul a 20-30-50 de oameni. În decizia pe care o luăm trebuie să conteze doar membrii PNL și nicio altă entitate din exteriorul PNL, pentru că e destinul pe care-l vom avea împreună”, a spus Ludovic Orban la conferința de alegeri din filiala Constanța.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie.

La funcția de președinte și-au anunțat candidatura Ludovic Orban și Florin Cîțu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban