x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Nu există niciun fel de legătură între demersul politic al PNL şi ceea ce se întâmplă în activitatea DNA

Orban: Nu există niciun fel de legătură între demersul politic al PNL şi ceea ce se întâmplă în activitatea DNA

de Agerpres    |    05 Iun 2015   •   13:25
Orban: Nu există niciun fel de legătură între demersul politic al PNL şi ceea ce se întâmplă în activitatea DNA

Liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri că "nu există absolut niciun fel de legătură" între depunerea moţiunii de cenzură de către liberali şi "ceea ce se întâmplă în activitatea DNA".

"Nu există absolut niciun fel de legătură între demersul politic al PNL, care a fost hotărât la Consiliul Naţional de acum două săptămâni, (n.r.depunerea moţiunii de cenzură) şi ceea ce se întâmplă în activitatea DNA. Nu cunoaştem informaţii privitoare la ceea ce s-a întâmplat la DNA, nu ne pronunţăm privitor la ancheta care este în curs de desfăşurare. Obiectivul nostru, ca şi partid politic, este ca, utilizând mijloacele democratice, constituţionale, să punem punct guvernării Ponta", a spus Orban, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că nu poate fi "decât o coincidenţă" faptul că DNA l-a chemat pe Ponta la audieri în aceeaşi zi în care liberalii au depus moţiune de cenzură în Parlament.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la ieşirea din sediul DNA, că are calitatea de suspect în dosarul lui Dan Şova.

"Sunt suspect în cazul domnului Şova pentru activitatea de avocat în 2007-2008. De asemenea, sunt în conflict de interese că l-am propus pe domnul Şova ministru. (...) Am venit la DNA ca orice om normal. Nu am dat nicio declaraţie. O să ne cheme pentru declaraţii", a afirmat prim-ministrul.

Liberalii au depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta, vineri, la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, precum şi la biroul preşedintelui Senatului, Călin Popescu - Tăriceanu.  

×
Subiecte în articol: ludovi orban Victor Ponta