x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Şansa PNL de a guverna şi după 2024 depinde de ce facem, oamenii nu judecă după impresia artistică

Orban: Şansa PNL de a guverna şi după 2024 depinde de ce facem, oamenii nu judecă după impresia artistică

07 Aug 2021   •   15:30
Orban: Şansa PNL de a guverna şi după 2024 depinde de ce facem, oamenii nu judecă după impresia artistică
Sursa foto: Lucian Alecu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că şansa liberalilor de a guverna după 2024 depinde de proiectele realizate, punctând că oamenii nu judecă "după vorbe, după impresia artistică".

"În ceea ce priveşte şansa PNL de a continua guvernarea după 2024, această şansă depinde de ceea ce facem. Când eşti la guvernare oamenii nu te judecă după vorbe, nu te judecă după impresia artistică, oamenii te judecă după ceea ce faci efectiv. Avem aproape 1.300 de primari. Obligaţia Guvernului şi a PNL este aceea de a susţine cel puţin două-trei proiecte importante, în special în domeniul investiţiilor din fonduri guvernamentale, fie printr-un nou Plan de Dezvoltare Locală sau, cum îi spune domnul Cîţu, Plan Naţional de Investiţii. (...) Primarii PNL sunt cartea noastră de vizită, sunt cei care au capacitatea de a menţine PNL prin modul în care îşi pun în practică programele de dezvolare locală pe primul loc, pe poziţie de competiţie şi cu şansa de a putea câştiga alegerile din 2024", a spus Orban, la conferinţa de alegeri interne din PNL Mureş.

×