x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ovidiu Oprea (PNL): Traieşti bine doar dacă eşti politician corupt, manelist, prostituată, infractor periculos sau şpăgar”

Ovidiu Oprea (PNL): Traieşti bine doar dacă eşti politician corupt, manelist, prostituată, infractor periculos sau şpăgar”

de Andreea Căprescu    |    07 Mar 2011   •   18:56
Ovidiu Oprea (PNL): Traieşti bine doar dacă eşti politician corupt, manelist, prostituată, infractor periculos sau şpăgar”

155248-.jpgSenatorul PNL de Dolj Mario Ovidiu Oprea a alcătuit un top al celor mai “productive” joburi din Romania care, în ciuda perpetuării imoralităţii sau corupţiei, îţi pot asigura luxul mult dorit. Prin urmare, spune parlamentarul liberal, dacă nu te numeşti Elena Udrea, Silviu Prigoană sau Costică Canacheu şi nu ai afaceri cu statul, nu poţi dobândi un câştig de 6.591.557 de lei, 6.215.888  de lei si respectiv 576.715 de lei de pe urma unor contracte grase. Pe scurt, ca să dai lovitura si să ajungi la vaca de muls, trebuie să faci parte din PD-L, să ai putere şi influenţă si mai ales, să fii lipsit de inhibiţii, se arată în comunicatul senatorului PNL. “Daca inca nu ai gasit calea prin care sa devii milionar, ştirile din ultimele săptămâni, te pot ajuta. Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti permite luxul mult dorit este să ai un job stabil de inspector vamal şpăgar, care, potrivit DNA câştigă în medie, 1000 de lei într-o singură tură. Nu este de mirare, că pe site-urile de recrutare, jobul de inspector vamal este la mare căutare, mai ales că este catalogat ca fiind un “loc de muncă într-un mediu foarte plăcut, cu posibilităţi de avansare şi de acumulare a noi cunoştinţe” (!!), a explicat liberalul.

Aşa nu!

Mario Ovidiu Oprea crede ca dacă nici o astfel de ocupaţie nu te avantajează, atunci trebuie să fii un manelist evazionist, care are un profit fantastic, mai ales în campaniile electorale, afirmând că un cântăreţ pe la petreceri poate obţine si 10.000 de euro într-o noapte.”Dezamăgitor sau nu, în frumoasa noastră ţărişoară, în funcţie de “dotare”, asistentele TV sunt remunerate satisfăcător cu până la 4000 de euro pe lună, în ciuda faptului că nu trebuie să gândească, ci doar să defileze provocator. Vă vine să credeţi sau nu, domnul Prigoană e strângător şi a intuit un câştig când şi-a propus să impoziteze veniturile prostituatelor. Asta pentru că în România, există peste 12.000 de femei care şi-au lăsat moralitatea la amanet şi obţin, în medie, din prostituţie 5000 de euro pe lună”, a mai precizat senatorul. “Cu riscul de a mă repeta, vreau să trag un semnal de alarmă şi să explic că este dramatic ceea ce se întâmplă. Acestea nu sunt nişte modele de urmat, sunt dovezile clare ale unor carenţe în educaţie si pregătire profesională. Este tragic ca în România “să trăieşti bine” doar dacă eşti politician corupt, manelist, prostituată, infractor periculos sau şpăgar. Acestea sunt doar unele dintre consecinţele unei guvernări cariate şi influenta nefastă a PD-L care s-a limitat la a promova în societatea actuală o grămadă de oameni care nu cunosc sensul cuvintelor integritate, corectitudine sau responsabilitate. Ci doar noţiunea unui show denaturat, dar bine plătit”, a subliniat Mario Ovidiu Oprea.

×