x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PC consideră politicianiste declaraţiile lui Puiu Haşotti

PC consideră politicianiste declaraţiile lui Puiu Haşotti

28 Sep 2008   •   00:00

Partidul Conservator consideră politicianiste declaraţiile vicepreşedintelui PNL Puiu Haşotti referitoare la colaborarea dintre PSD şi PC şi îl acuză pe liderul liberal că are memoria scurtă, uitând sprijinul acordat de conservatori proiectelor Guvernului Tăriceanu.



Partidul Conservator consideră politicianiste declaraţiile vicepreşedintelui PNL Puiu Haşotti referitoare la colaborarea dintre PSD şi PC şi îl acuză pe liderul liberal că are memoria scurtă, uitând sprijinul acordat de conservatori proiectelor Guvernului Tăriceanu.

"Partidul Conservator consideră declaraţiile lui Puiu Haşotti drept politicianiste şi îl acuză pe liderul PNL că are memoria scurtă. Îi recomandăm domnului Haşotti să îşi aducă aminte, de perioada în care Partidul Conservator a sprijinit proiectele Guvernului Tăriceanu. Din păcate, în acea perioadă, domnul Haşotti nu avea aceaşi opinie despre PC, aceasta venind se pare în urma faptului că reprezentanţii consevatorilor în Parlament s-au comportat în ultima vreme ca un adevărat partid de opoziţie", se arată într-un comunicat al PC remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

PC spune că poate Haşotti "nu a reţinut această perioadă pentru că era mult prea ocupat cu racolarea parlamentarului PC de Constanţa, Andrian Mihei sau cu numirile unor reprezentanţi PNL în funcţii cheie din judeţul său".

În ceea ce priveşte performanţele de parlamentar ale lui Haşotti în acest mandat, conservatorii spun că nu au reţinut decât "înjurăturile adresate unui poliţist dintr-o maşină care aparţine Senatului".

PC îi recomandă lui Haşotti "să se uite mai atent în propria ogradă", pentru a observa ineficienţa Gvernului format din colegii săi, "cu monumente ale incompetenţei precum Cristian Adomniţei sau ministrul Agriculturii", demonstrată şi de cele două moţiuni adoptate de Parlament.

"Din păcate pentru domnul Haşotti şi colegii săi din Executiv, Guvernul Tăriceanu nu mai are în acest moment un program propriu de guvernare ci, de frică, reacţionează la moţiunile depuse de PSD şi PC", se arată în comunicatul PC.

"Pentru că am observat că domnul Haşotti este un tip glumeţ şi îi plac bancurile şi proverbele îi reamintim zicala din popor «Câinele moare de drum lung şi Haşotti ...»", încheie conservatorii.

Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Puiu Haşotti, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Partidul Social Democrat a greşit atunci când a făcut din nou alianţă cu Partidul Conservator, "care intră lejer în două taxiuri şi foloseşte toată energia la claxon".
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic haşotti