x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PEŞTELE-N BALTĂ, episodul 5 / Toma Roman Jr: Sunt iar valid!

PEŞTELE-N BALTĂ, episodul 5 / Toma Roman Jr: Sunt iar valid!

27 Oct 2008   •   00:00

Contestaţia Alianţei Partidul Verde-Ecologist privind respingerea candidaturilor din Ilfov a fost acceptată.



După ce am stat în tensiune trei zile, am în sfârşit un rezultat: sunt iar valid, voi candida pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 4 Ilfov.

În sfârşit, consider că a fost o decizie raţională. Şi cât timp m-am balansat în incertitudine, nu am stat degeaba, am trecut prin localităţile Colegiului 4 Ilfov şi am îmbinat campania electorală cu jurnalismul. În săptămâna care vine, veţi putea citi despre un castel cu fantome, un lac poluat prin nesimţirea unor "nou-îmbogăţiţi" şi un monument de arhitectură ţărănească aflat în pericol.

CONCURSUL NOSTRU CONTINUĂ:
CINE-A PUS CĂCAT PE BALTĂ?

Rugăm cititorii din Colegiul 4 Ilfov (oraşele Buftea şi Otopeni, precum şi comunele Mogoşoaia, Snagov, Gruiu, Ciolpani, Periş, Corbeanca, Moara Vlăsiei, Baloteşti) să ne sezizeze cazuri concrete de mitocănii şi ilegalităţi, cum ar fi infestarea luciului de apă, construcţii înălţate ilegal, tăieri de pădure fără autorizaţie, depozitarea gunoaielor în locuri nepermise etc. Dacă aveţi şi ima­gini care să ilustreze porcăriile e cu atât mai bine. Săptămânal, prin tragere la sorţi, va fi desemnat un câştigător care va primi trei litri de ţuică de la care nu te doare capul. Sesizările dvs. pot fi trimise la mail-ul toma_roman@yahoo.com sau pe adresa redacţiei, Jurnalul Naţional, Piaţa Presei Libere nr. 1, cu menţiunea "În atenţia lui Toma Roman Jr."

Cu stimă,
Toma Roman Jr, reporter special la Jurnalul Naţional şi candidat AP V-E la Camera Deputaţilor
Noi să fim sănătoşi!

×
Subiecte în articol: politic