x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Piatra Neamţ / "Votezi şi câştigi" , tombolă cu premii în maşini

Piatra Neamţ / "Votezi şi câştigi" , tombolă cu premii în maşini

30 Noi 2008   •   00:00

O tombolă având ca premii trei autoturisme Logan va fi organizată săptămâna viitoare, sâmbătă, la Piatra Neamţ, pentru cei care au dat dovadă de simţ civic şi au votat, iar taloanele vor putea fi ridicate marţi.



La promotia "Votezi şi câştigi" poate participa orice persoană domiciliată în judeţul Neamţ, ce şi-a exercitat dreptul de vot cu ocazia alegerilor parlamentare din data de 30 noiembrie 2008 şi care completează integral şi corect biletul de tombolă în perioada 2 - 5 decembrie 2008.

De asemenea, organizatorul tombolei, firma ce administrează Telegondola din Piatra Neamţ, a decis ca săptămâna următoare, fiecare participant la vot să beneficieze de o plimbare gratuită cu telegondola.

Premiul Tombolei constă în trei autoturisme Dacia Logan, iar taloanele se vor găsi începând cu data de 2 decembrie 2008 la sediile firmei din Piatra Neamţ, Roman, Bicaz şi Târgu Neamţ.

Obţinerea talonului se va face pe baza actului de identitate pe care este aplicată menţiunea "Votat 30 noiembrie 2008".

Fiecare persoană va putea depune un singur talon de participare, iar tragerea la sorţi a talonelor câştigătoare va avea loc sâmbătă, urmând ca persoanele ce vor câştiga să fie apelate telefonic în timpul tombolei.

Dacă deţinătorul talonului extras nu răspunde, se va proceda la extragerea unui alt talon.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic