x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL, bulversat de retragerea din cursa pentru prezidenţiale a lui Crin Antonescu

PNL, bulversat de retragerea din cursa pentru prezidenţiale a lui Crin Antonescu

31 Mai 2014   •   17:31
PNL, bulversat de retragerea din cursa pentru prezidenţiale a lui Crin Antonescu

Vicepreşedinte PNL Norica Nicolai a declarat sâmbătă despre retragerea din cursa pentru prezidenţiale a lui Crin Antonescu că este un gest pe care nu şi-l poate explica.

"Pentru mine decizia lui Crin Antonescu este una inexplicabilă şi daţi-mi voie să nu fac niciun comentariu înainte de a avea o discuţie cu domnia sa şi acest lucru se va întâmpla în Biroul Politic care va fi convocat luni. Întotdeauna în politică am afirmat că fiecare are filosofia propriei atitudini. Nu ştiu ce a generat atitudinea domnului Antonescu şi pentru binele PNL mă feresc să fac comentarii în buna tradiţie românească", a spus Norica Nicolai, care a participat sâmbătă la o conferinţă de presă a PNL Cluj, ce a avut loc după o şedinţă a Biroului Permanent întrunit ca urmare a arestării preventive a liderului filialei, Horea Uioreanu.

Marius Nicoară, vicepreşedinte al PNL, a afirmat şi că decizia lui Crin Antonescu a fost o surpriză.

"Am fost convocaţi luni şi nu pot să comentez nimic mai mult decât că este şi pentru mine o surpriză această decizie, dar până nu cunoaştem exact resorturile acesteia nu putem să comentăm. Din câte am înţeles, domnul Crin Antonescu a spus că este o demisie pe care o face pentru o coagulare certă a dreptei şi pentru binele PNL. Mai mult nu ştim", a declarat Marius Nicoară.

Referitor la alegerea unui nou candidat, susţinut de o eventuală coaliţie a forţelor de dreapta, cei doi vicepreşedinţi au declarat că nu există încă stabilite premisele necesare pentru a se putea face vreo propunere concretă.

×