x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pocora: Ponta să îşi învingă temerile şi să îl accepte pe Iohannis vicepremier în ceasul al doisprezecelea

Pocora: Ponta să îşi învingă temerile şi să îl accepte pe Iohannis vicepremier în ceasul al doisprezecelea

de Agerpres    |    25 Feb 2014   •   18:59
Pocora: Ponta să îşi învingă temerile şi să îl accepte pe Iohannis vicepremier în ceasul al doisprezecelea

Premierul Victor Ponta ar trebui să îl accepte în ceasul al doisprezecelea pe Klaus Iohannis ca ministru de Interne şi vicepremier, dacă îşi doreşte ca USL să continue, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora.

"Fac un apel la Victor Ponta ca măcar în ceasul al doisprezecelea să îşi învingă temerile şi să îl accepte pe Klaus Iohannis ca ministru de Interne dar şi ca vicepremier, în funcţia care revine de drept PNL-ului şi astfel să demonstreze că într-adevăr doreşte continuarea USL", a spus Cristina Pocora.

Anterior, premierul Victor Ponta a anunţat de la Palatul Victoria ca vrea să îi numească în funcţie pe miniştrii propuşi de PNL, pe funcţiile pentru care s-a obţinut votul Parlamentului.

"Vreau să-i numesc în funcţie pe toţi cei care sunt propuşi de PNL, pentru funcţiile pe care le-am stabilit împreună şi pentru care am obţinut votul Parlamentului. Evident că îmi doresc să lucrez cu domnul Iohannis ca ministru, că nu doresc şi că nu vom revendica nicio funcţie a Partidului Naţional Liberal pentru Partidul Social Democrat", a spus Ponta.

×
Subiecte în articol: cristina pocora rupere usl tensiuni usl