x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Blaga a pierdut evident, fără drept de apel, indiferent de rezultatul la vot

Ponta: Blaga a pierdut evident, fără drept de apel, indiferent de rezultatul la vot

23 Mar 2013   •   14:20
Ponta: Blaga a pierdut evident, fără drept de apel, indiferent de rezultatul la vot
Sursa foto: facebook

Premierul Victor Ponta consideră că Vasile Blaga, candidat la şefia PDL, a "pierdut evident şi fără drept de apel" cursa alături de Elena Udrea şi Monica Macovei. Ponta a făcut această afirmaţie pe contul său de Facebook, după ce a urmărit desfăşurarea congresului de la Romexpo.

"Alegeri PDL! Am urmărit Congresul PDL. 3 concluzii: Băsescu trăieşte deja în realitatea lui (nicio legătură cu ţara şi societatea de azi sau de mâine); discursuri candidaţi fără nimic nou, nimic de reţinut; Blaga a pierdut evident, fără drept de apel (indiferent de rezultatul la vot). Gata, am vazut suficient, petrec o sâmbătă frumoasă cu Daciana şi copiii", a scris premierul.

 Cei trei candidaţi la şefia PDL şi-au prezentat programele, azi, în faţa membrilor PDL, reuniţi într-un congres la Romexpo.

Monica Macovei a propus o soluţie "radicală", o reformă a partidului, Elena Udrea a atras atenţia că popularitatea partidului este în scădere, chiar dacă este în opoziţie, iar Vasile Blaga, actualul lider PDL, a cerut ca partidul să rămână unit, indiferent de rezultatul alegerilor de azi.

Invitat la congres, preşedintele Traian Băsescu a spus că nu a venit cu un mesaj de susţinere pentru vreunul din candidaţi, opţiunea sa fiind deja cunoscută, ci pentru a se asigura că PDL urmează un traseu care să fie compatibil cu obiectivele politice pe care el şi le-a fixat după terminarea mandatului de la Cotroceni.

×