x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta către delegaţia FMI: Guvernul nu ne-a spus niciodată adevărul despre economia românească

Ponta către delegaţia FMI: Guvernul nu ne-a spus niciodată adevărul despre economia românească

09 Mai 2010   •   00:00
Ponta către delegaţia FMI: Guvernul nu ne-a spus niciodată adevărul despre economia românească

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică, în debutul întâlnirii cu reprezentanţii FMI, că Guvernul actual nu a spus niciodată adevărul despre economia românească, el precizând că problema o reprezintă chiar Executivul, pentru că nu are soluţii.

"Aşa cum v-am spus, Guvernul nu ne-a spus niciodată adevărul despre economia românească. (...) Guvernul nu are soluţii, Guvernul este problema", a spus Ponta.

El a precizat că PSD este un partid de opoziţie în acest moment şi a adus în discuţie guvernarea social-democrată din 2000-2004, când guvernul Năstase a încheiat cu succes un acord cu FMI.

La întâlnirea dintre delegaţia PSD şi reprezentanţii FMI iau parte, în afară de preşedintele Victor Ponta, şi preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, vicepreşedintele Dan Nica, preşedintele Comisiei de Industrii din Cameră, Iulian Iancu şi fostul ministru al Muncii, Alexandru Atanasiu.

×