x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Cine vrea la putere să meargă la "partidul fripturiştilor"

Ponta: Cine vrea la putere să meargă la "partidul fripturiştilor"

11 Mar 2011   •   15:13

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, că nu doreşte să excludă pe nimeni din partid, iar cei care vor "cu orice preţ la putere" să meargă la "partidul fripturiştilor".

Întrebat dacă ia în calcul excluderea lui Mircea Geoană sau a lui Ion Toma din partid, liderul social-democraţilor a spus că pot rămâne în PSD cei care doresc acest lucru.

"Eu nu vreau să exclud pe nimeni. Eu vreau să rămână în PSD cei care vor - că au funcţii, că nu au, că sunt sau nu la putere. Este un partid al fripturiştilor. Este foarte bun. Cine vrea la putere cu orice preţ poate să meargă acolo la dl Oprea", a spus Ponta, la finalul Consiliului Naţional al Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi (OPSD).

Explicând acuzele pe care le-a adus la Consiliul OPSD celor care stau în partid doar pentru funcţii şi care părăsesc formaţiunea în cazul în care nu le obţin, Victor Ponta a spus că s-a referit atât la cei care au plecat din partid la UNPR, dar şi la cei care "poate" or să mai plece în perioada următoare.

"Eu şi când am şi când nu am funcţii stau în PSD. De aceea, îi respect pe toţi cei de la OPSD. Nu au nicio funcţie, nu cer nicio funcţie, dar nu pleacă din PSD orice ar fi. E o problemă de ce gândeşti şi ce ai cu adevărat în inimă", a adăugat liderul social-democrat, potrivit Agerpres.

×