x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: "Nu cred că îl voi vota pe Mircea Geoană la Congres"

Ponta: "Nu cred că îl voi vota pe Mircea Geoană la Congres"

18 Ian 2010   •   00:00

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, că nu crede că îl va vota pe Mircea Geoană la Congresul partidului şi că nu crede că Geoană a fost atacat energetic în campania electorală, arătând că Viorel Hrebenciuc este "foarte inspirat în a da explicaţii".



"Nu mă atacă nimeni energetic şi nu cred în poveştile acestea şi, în orice caz, nu cred că se pierd alegerile în felul acesta. (...) Nu cred în chestia asta şi nu cred că alegerile în România se câştigă cu flacăra sau cu altceva. Domnul Hrebenciuc este un om foarte inspirat întotdeauna în a da explicaţii", a declarat Ponta la Realitatea FM.

Victor Ponta a adăugat că atacurile energetice nu ar fi o temă de discuţie în partid. "Dacă vrem să discutăm de ce nu am câştigat alegerile, în niciun caz nu vorbim de flacără. Cred că flacăra portocalie tocmai ne-a ars destul de tare încă o dată şi poate despre aia vorbim", a adăugat liderul PSD, citat de Mediafax.

El a mai spus că Viorel Hrebenciuc crede în "lucrurile acestea", dar nu le-a explicat. Ponta a arătat că, "după o bătălie lungă şi grea", este normal ca acela care a pierdut să încerce să-şi dea seama "unde s-a greşit". "Există explicaţii mai normale sau mai paranormale", a adăugat Ponta. Întrebat dacă îl va vota pe Mircea Geoană la Congresul PSD, Ponta a răspuns: "Nu, nu cred".

×
Subiecte în articol: politic