x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: nu îl votez pe Mitrea la preşedinţia PSD

Ponta: nu îl votez pe Mitrea la preşedinţia PSD

22 Ian 2010   •   00:00

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, azi, că nu îl va vota pe Miron Mitrea la preşedinţia partidului, senatorul social-democrat ştiind acest lucru.

"Eu sigur nu îl votez la funcţia de preşedinte şi domnul Mitrea ştie chestia asta. În rest, la alte funcţii, nu este o problemă", a spus Ponta, comentând anunţul lui Mitrea privind candidatura la şefia PSD.

Vicepreşedintele PSD a apreciat că este bine că liderii partidului au început să îşi anunţe intenţiile pentru Congres şi, eventual, pe cine susţin pentru o funcţie sau alta.

"Când am zis eu primul pe cine nu susţin sau a zis Vanghelie că îl susţine pe Geoană, parcă eram nişte marţieni, doar pentru că spunem adevărul şi nu ne mai dăm după colţ şi aşteptăm să vedem cine câştigă şi după aia sărim în barcă", a afirmat Ponta.

El a spus că este bine că încep să se anunţe candidaturile pentru funcţiile de conducere, iar cei interesaţi pot intra în campanie electorală internă.

"Se stabileşte câştigătorul la Congres şi după aceea ne ocupăm de ceea ce este cu adevărat important, adică de opoziţie la PDL şi la Traian Băsescu şi de protecţia oamenilor din teritoriu", a adăugat Ponta.

Senatorul PSD Miron Mitrea şi-a anunţat, vineri, oficial candidatura la preşedinţia partidului. Mitrea a precizat că şi-ar dori să îi aibă în echipă pe Adrian Severin, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, chiar şi pe Sorin Oprescu.

×
Subiecte în articol: politic