x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: PSD nu mai negociază cu staff-urile celorlalţi candidaţi, aşteaptă invitaţiile televiziunilor

Ponta: PSD nu mai negociază cu staff-urile celorlalţi candidaţi, aşteaptă invitaţiile televiziunilor

19 Noi 2009   •   00:00

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, Victor Ponta, a confirmat, astăzi, pentru Mediafax, că staff-ul lui Mircea Geoană nu va mai negocia cu echipele celorlalţi candidaţi eventuale dezbateri, PSD aşteptând invitaţii din partea televiziunilor, pe care Geoană le va accepta în orice format.



Ponta a afirmat că staff-ul lui Mircea Geoană a decis să nu mai negocieze cu staff-urile celorlalţi candidaţi la Preşedinţie apariţiile în dezbaterile electorale televizate. El a menţionat că până acum negocierile de acest gen nu au dus la niciun rezultat concret şi au constituit o lipsă de timp.

"Evident că nu mai mergem la niciun fel de negociere, ne-au păcălit deja cu jocul acesta de-a dezbaterea şi de-a negocierea două zile şi nu mai suntem dispuşi să pierdem vremea. Nu mai negociem cu ceilalţi candidaţi, aşteptăm invitaţii din partea televiziunilor, la care ne vom duce indiferent cine şi câţi candidaţi vor mai veni", a adăugat Ponta.

×
Subiecte în articol: politic