x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pozitii categorice - Elias ramane la Academia Romana

Pozitii categorice - Elias ramane la Academia Romana

de Andrada Floria    |    14 Ian 2006   •   00:00
Pozitii categorice - Elias ramane la Academia Romana

Presedintele Academiei Romane, acad. Eugen Simion, si-a exprimat multumirea fata de implicarea presedintelui Traian Basescu in rezolvarea conflictului dintre Spitalul Elias si ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Presedintele Academiei Romane, acad. Eugen Simion, si-a exprimat multumirea fata de implicarea presedintelui Traian Basescu in rezolvarea conflictului dintre Spitalul Elias si ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu (foto). Acad. Simion este dispus sa discute cu ministrul Sanatatii pentru a lua o decizie privind Consiliul de Administratie al spitalului. Dar, indiferent de pozitia lui Nicolaescu, acad. Simion a precizat ca Doina Dimulescu, actualul director stiintific al institutiei, numit de Academia Romana, va ramane la conducerea Spitalului Elias. Ea va avea si drept de semnatura pana la organizarea unui concurs pentru ocuparea functiei de director general. "Sper ca domnul ministru Nicolaescu sa fie de acord, intrucat dumnealui a recunoscut, la sugestia domnului presedinte Traian Basescu, autoritatea Academiei Romane", a precizat Simion.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a anuntat ca intalnirea tÃşte-Ã -tÃşte cu presedintele Academiei Romane, programata pentru urmatoarele zile, va prilejui stabilirea noii conduceri a Spitalului Elias. Nicolaescu nu exclude posibilitatea ca noua administratie sa faca parte din Academia Romana.

×
Subiecte în articol: politic