x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul, amenintat prin SMS

Premierul, amenintat prin SMS

19 Ian 2007   •   00:00
Premierul, amenintat prin SMS

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat la Calarasi ca a primit amenintari nesemnate pe telefonul privat in momentul in care a decis, anul trecut, sa il schimbe din functie pe directorul RA-APPS si somat sa il repuna pe acesta in functie.

"Amenintarile la care m-am referit sunt anumite mesaje pe telefonul privat pe care le-am primit vara trecuta, cand l-am schimbat pe directorul RA-APPS, care era omul de casa al celebrului cuplu care vad ca ocupa prima pagina a ziarelor din Romania. Eram amenintat ca se vor face dezvaluiri cu anumite chestiuni pe care ei (autorii mesajelor - n.r.) le invocau daca nu voi accepta ca el (directorul regiei - n.r.) sa fie repus in functie. Nu am acceptat, pentru ca nu am nici un fel de teama in legatura cu nimic", a spus Tariceanu. "Mesajele nu erau semnate. Doar nu credeti ca mafia isi semneaza mesajele", a spus Tariceanu. In plus, la cererea oficiala a presedintelui de a prezenta dovezi pentru acuzatiile legate de patronarea afacerilor cuplului Cocos-Udrea, Tariceanu a spus ca a lansat aceste acuzatii pe baza articolelor din presa.

La cateva ore dupa aceasta declaratie, Tariceanu a si facut public mesajul. "Draga Caline, citeste pana la capat. Avem inregistrari cu diferite persoane, printre care domnul Petrovici. Daca nu se revoca ultimele hotarari din CA al RA-APPS si nu sunt schimbati directorii noi pusi de Stroe, Moisescu, atunci vom iesi cu toate dovezile pe tv si ziare si vom face si plangeri penale oficiale cu probe multe si perfecte. Informare despre RA-APPS, presupun ca nu stii toate." Tariceanu a precizat ca mesajul a fost primit dupa schimbarea directorului RA-APPS, Cristian Vlaicu (PD).

×
Subiecte în articol: politic