x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedinte de partid: ”Traian Băsescu ar trebui să dispară din viața publică”

Preşedinte de partid: ”Traian Băsescu ar trebui să dispară din viața publică”

15 Ian 2017   •   07:14
Preşedinte de partid: ”Traian Băsescu ar trebui să dispară din viața publică”
Sursa foto: Adrian Manolache

Traian Băsescu este numit 'tătucul' sistemului de preşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop. Acesta afirmă, într-un comunicat de presă, că Băsescu ar trebui să dispară din viața publică, odată cu Kovesi și Coldea.

"Nu știu dacă locul lui este în spatele gratiilor, dar este clar că în prim-planul scenei politice nu mai are ce să caute", spune Pop.

"Dincolo de modul conflictual și dăunător în care a condus România, Traian Băsescu se face vinovat de dezvoltarea sistemului monstruos pe care îl blamează în prezent. Cu tupeul care-l caracterizează, Traian Băsescu se declară cel mai de temut adversar al binomului SRI-DNA, după ce ani de zile l-a îngrijit ca un tătuc. Traian Băsescu a crezut că mizeria pe care a acoperit-o atâta amar de timp nu va ieși la iveală", afirmă preşedintele PER.

Potrivit lui Dănuţ Pop, realitatea îl contrazice pe fostul preşedinte, iar 'statul mafiot' de care vorbeşte acum este în mare parte opera lui. "Ce președinte este acela care tăinuiește abuzurile din justiție? Cum mai poate el să ocupe o funcție publică după ce și-a încheiat mandatul? Pentru cât rău a făcut Românie, Traian Băsescu ar trebui să se retragă", mai spune Dănuţ Pop.

 

Comunicatul integral 

Traian Băsescu, 'tătucul' sistemului.... Odată cu Kovesi și Coldea, Traian Băsescu ar trebui să dispară din viața publică. Nu știu dacă locul lui este în spatele gratiilor, dar este clar că în prim-planul scenei politice nu mai are ce să caute.

Dincolo de modul conflictual și dăunător în care a condus România, Traian Băsescu se face vinovat de dezvoltarea sistemului monstruos pe care îl blamează în prezent.

Cu tupeul care-l caracterizează, Traian Băsescu se declară cel mai de temut adversar al binomului SRI-DNA, după ce ani de zile l-a îngrijit ca un tătuc. Traian Băsescu a crezut că mizeria pe care a acoperit-o atâta amar de timp nu va ieși la iveală.

Realitatea îl contrazice, iar 'statul mafiot' de care vorbe?te acum este în mare parte opera lui. Ce președinte este acela care tăinuiește abuzurile din justiție? Cum mai poate el să ocupe o funcție publică după ce și-a încheiat mandatul? Pentru cât rău a făcut Românie, Traian Băsescu ar trebui să se retragă.

Dănuț Pop

Președinte Partidul Ecologist Român

×
Subiecte în articol: traian basescu