x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele executiv al UDMR a renunțat la mandat

Președintele executiv al UDMR a renunțat la mandat

11 Dec 2020   •   16:41
Președintele executiv al UDMR a renunțat la mandat
Sursa foto: Facebook

Președintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, a anunțat, vineri, că va renunța la mandat, după finalizarea negocierilor de formare a noului Guvern.

„Suntem după doi ani dificili şi patru alegeri reuşite pentru UDMR. Sunt recunoscător colegilor mei şi voluntarilor noştri cu care am luptat împreună. În 2017 am fost ales preşedinte executiv al UDMR pentru doi ani, iar, după alegerile europarlamentare, mi-am continuat mandatul la cererea preşedintelui Uniunii. Atunci am stabilit ca, după alegerile parlamentare din 2020, să îmi închei această activitate", a scris Porcsalmi Balint, pe Facebook.

Pe lângă atribuțiile executive, acesta a coordonat companiile pentru prezidențialele de anul trecut, cât și pentru campaniile pentru alegerile locale și parlamentare din acest an.  

„Pe 6 decembrie misiunea mea s-a încheiat: la finalul negocierilor de formare a noului govern voi renunța la mandatul de președinte executive al UDMR. Muțumesc Uniunii pentru încredere și oportunitate. Sunt mândru de colegii mei și de rezultatele obținute împreună. Mult success, UDMR!”, a mai spus Porcsalmi Balint.

×
Subiecte în articol: udmr porcsalmi balint