x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prima reacție a lui Liviu Dragnea, după atacul lui Iohannis: „Am constatat că îi e lene să şi vorbească”

Prima reacție a lui Liviu Dragnea, după atacul lui Iohannis: „Am constatat că îi e lene să şi vorbească”

16 Mar 2019   •   13:59
Prima reacție a lui Liviu Dragnea, după atacul lui Iohannis: „Am constatat că îi e lene să şi vorbească”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, la Snagov, că a constatat că preşedintelui Klaus Iohannis îi e lene şi să vorbească.

„Ieri, preşedintele, care se îneacă şi îi e lene să şi vorbească, a semnat bugetul Românei. Nu ştiu cum a reuşit ieri să îl semneze. (...) Putea să îl semneze de acum o lună şi milioane de copii beneficiau de alocaţii mai mari, primarii lucrau pe programe finanţate pe acest buget, programele din sănătate ar fi început să funcţioneze”, a declarat Liviu Dragnea.

„Începând de ieri, de când acest leneș (președintele Klaus Iohannis- n.red.) a semnat bugetul, este disponibil fondul de dezvoltare și investiții accesibil pentru autoritățile locale în valoare de 10 miliarde de euro. (...).  Banii sunt! Voința politică este, dar trebuie să spunem și lucrurile care nu funcționează cum trebuie.

Eu le spun mereu și le spun în continuare cu tărie chiar dacă unii se vor supăra, mă vor certa și mă vor înjura. Eu nu o să am gând niciodată să spun lucruri în care nu cred sau să ascund lucruri doar din convingeri electorale sau pentru câștig electoral”, a spus Dragnea.

×