x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prima reacție a lui Liviu Dragnea după publicarea scrisorii deschise în care se cere demisia sa

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după publicarea scrisorii deschise în care se cere demisia sa

19 Sep 2018   •   15:37
Prima reacție a lui Liviu Dragnea după publicarea scrisorii deschise în care se cere demisia sa
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Liviu Dragnea a avut o primă reacție după publicarea scrisorii deschise în care se cere demisia sa. Întrebat de jurnaliști dacă își va da demisia, șeful PSD a spus că va spune mai multe după CEx.

Întrebat dacă a citit scrisoare, Dragnea a declarat că nu a citit-o pe toată dar că: ”Am înțeles că trebuie să ne aliniem cu Iohannis, SRI, SPP. Nu voi face din PSD o unealtă”.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv. 

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

×