x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prima reacție din PNL după ce Viorica Dăncilă l-a invitat pe Klaus Iohannis la dezbatere: Nu mai bine ar ieși puțin în stradă?

Prima reacție din PNL după ce Viorica Dăncilă l-a invitat pe Klaus Iohannis la dezbatere: Nu mai bine ar ieși puțin în stradă?

22 Noi 2019   •   14:00
Prima reacție din PNL după ce Viorica Dăncilă l-a invitat pe Klaus Iohannis la dezbatere: Nu mai bine ar ieși puțin în stradă?

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune că social-democraţii ar trebui să aibă întâlniri cu electoratul, precizând că preşedintele Klaus Iohannis se află, vineri, la Bacău pentru o dezbatere deschisă cu cetăţenii, scrie Antena 3.

„Am auzit că ne caută echipa de campanie a doamnei VVD. Iar cu dezbaterea... Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii? Preşedintele României se află la Bacău, la o dezbatere deschisă cu cetăţenii. Pentru că asta e democraţia! Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitaţiei de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Şi să vă spun eu ce este "de neacceptat". Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetăţenilor să meargă la vot!”, a scris, vineri, Alina Gorghiu pe Facebook.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a lansat un apel public, vineri, printr-o scrisoare deschisă, de a-l chema pe Klaus Iohannis, la Palatul Parlamentului, "la o confruntare democratică pe care românii o cer şi o merită".

×