x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul din Sângeorz-Băi, care și-a filmat fiica în timp ce o umilea, a câștigat un nou mandat

Primarul din Sângeorz-Băi, care și-a filmat fiica în timp ce o umilea, a câștigat un nou mandat

de Georgiana Oprea    |    28 Sep 2020   •   11:17
Primarul din Sângeorz-Băi, care și-a filmat fiica în timp ce o umilea, a câștigat un nou mandat
Sursa foto: Foto: Facebook/ Traian Ogâgău

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care și-a filmat fiica când o umilea, dezbrăcată, cu fața la perete și mâinile ridicate, a câștigat un nou mandat, cu 65,26% din voturi, potrivit rezultatelor parțiale.
 
„Am câștigat împreună, dragii mei sângeorzeni. Dumnezeu lucrează prin oameni într-adevăr!!! Vă mulțumesc pentru implicare și susținere tuturor. Continuăm împreună munca pentru ca orașul nostru să prospere așa cum visăm noi sângeorzenii. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a scris Traian Ogâgău, pe Facebook. 

Primarul este cercetat după ce și-a filmat fiica în timp ce era dezbrăcată, în genunchi și o certa. Fata a trebuit să stea cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care era pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va face părinții de râs. 

Edilul s-a apărat spunând că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să-și educe copiii.

După apariția imaginilor în spațiul public, PNL s-a delimitat de Traian Ogâgău și a afirmat că acesta nu candidează din partea PNL. Totuși, Ogâgău s-a prezentat în campanie ca fiind candidat susținut de PNL, folosind, de asemenea, însemnele partidului. 

Mai mult, PNL nu a desemnat un alt candidat pentru Primăria Sângeorz-Băi. 

Ogâgău a fost nevoit să se suspende din PNL după două condamnări primite în două dosare penale. 

 

×
Subiecte în articol: sangeorz-bai traian ogagau