x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PRM şi PSD ar putea semna un protocol de colaborare la nivelul Capitalei

PRM şi PSD ar putea semna un protocol de colaborare la nivelul Capitalei

26 Ian 2010   •   00:00

Partidul România Mare şi Partidul Social Democrat ar putea semna un protocol de colaborare la nivelul Capitalei, a declarat astăzi preşedintele organizaţiei PRM Bucureşti, Codrin Ştefănescu, la finalul unei întrevederi avute cu liderul social-democraţilor, Mircea Geoană.



"Este vorba de o colaborare mai intensă la nivelul Capitalei (...) Aceasta alianţă se poate extinde şi la nivel de judeţe. În orice caz, o colaborare mai intensă la nivel de Capitală va avea loc cât se poate de curând. S-ar putea chiar să semnăm un protocol la nivelul organizaţiilor de Bucureşti între PSD şi PRM", a afirmat Ştefănescu, citat de Agerpres.

Întrebat dacă această colaborare are în vedere şi relaţiile organizaţiilor Bucureşti ale PSD şi PNL, Codrin Ştefănescu a reamintit de solidaritatea de care au dat dovadă consilierii celor două partide anul trecut, la mitingul PRM din faţa Primăriei Capitalei.

"PSD şi PNL au o colaborare destul de bună la nivelul Capitalei. Uitaţi-vă la ultimul nostru miting legat de scandalul acela cu PUZ-urile - când PNL şi PSD au părăsit sala în spirit de solidaritate cu consilierii noştri şi viceprimarul nostru. Lucrurile merg foarte bine la Capitală, şi, de aceea o să schimbăm şi noi majoritatea, şi vom încerca să facem acest lucru în foarte multe judeţe", a mai spus preşedintele PRM Bucureşti.

La rândul său, vicepreşedintele PRM Marius Marinescu a reamintit că PSD şi PRM au un protocol de colaborare semnat în vara anului trecut cu ONG-urile de specialitate pentru salvarea parcurilor şi a lăcaşelor de cult.

"Acel protocol sperăm că se va extinde în sensul semnării unuia şi la nivelul administraţiei locale a Municipiului Bucureşti", a spus Marius Marinescu.

Cei doi lideri ai PRM au anunţat că miercuri, la orele 13.00 va avea loc la sediul partidului un Birou Permanent al formaţiunii, prezidat de preşedintele Corneliu Vadim Tudor, la care vor participa mai mulţi lideri din teritoriu şi unde se va discuta şi posibilitatea colaborării cu PSD.

×
Subiecte în articol: politic