x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD cere suspendarea deputatul Cătălin Rădulescu pentru o perioadă de 12 luni, după mesajul transmis românilor din diaspora

PSD cere suspendarea deputatul Cătălin Rădulescu pentru o perioadă de 12 luni, după mesajul transmis românilor din diaspora

12 Mar 2020   •   15:22
PSD cere suspendarea deputatul Cătălin Rădulescu pentru o perioadă de 12 luni, după mesajul transmis românilor din diaspora

În urma mesajului dur transmis de către deputatul Cătălin Rădulescu românilor votanți de dreapta din diaspora, PSD a anunțat că se delimitează de spusele acestuia, considerându-le "inacceptabile și iresponsabile", scrie Antena 3.

Mai mult, conducerea PSD Argeș a cerut suspendarea lui pe o perioadă de 12 luni din cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş.

"PSD Argeș se delimitează de declarațiile deputatului Cătălin Marian Rădulescu, declarații pe care le consideră inacceptabile și iresponsabile privind cetățenii români care revin în țară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus. 

Mai mult ca oricând, e nevoie acum de unitate, de empatie și solidaritate pentru a trece cu bine peste greaua încercare cu care ne confruntăm. Noul coronavirus reprezintă o amenințare la adresa sănătății și securității globale.

Ca măsură imediată, conducerea PSD Argeș a înaintat Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat propunerea de suspendare a domnului deputat Cătălin Marian Rădulescu pe o perioadă de 12 luni din cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş", a transmis Partidul Social Democrat.

Deputatul le-a transmis românilor din diaspora că, după ce au votat ani de zile cu Iohannis, USR și PNL, acum fug din zonele de carantină ca să vină să îmbolnăvească "14-15 milioane de români care trăiesc în această țară". "Ați adus cu voi coronavirusul, nu cadouri pentru copiii și familiile voastre... Nu v-ati gândit niciun moment “manipulaților“ că aduceți moartea în țara din care ați plecat, mințind că veniți din alte zone din Italia sau din alte țări, voi care veneați la mitinguri și tipati cât de tare vă pasa de țara asta!", a mai spus Rădulescu.

×
Subiecte în articol: catalin radulescu coronavirus diaspora