x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Consiliul Naţional pe 4 februarie, Congresul pe 20

PSD: Consiliul Naţional pe 4 februarie, Congresul pe 20

25 Ian 2010   •   00:00

CExN al PSD a decis, azi, ca pe 4 februarie să aibă loc Consiliul Naţional, iar Congresul extraordinar, cu alegeri pentru funcţiile de conducere, să fie organizat pe 20 februarie.

'Am avut o dezbatere cu privire la situaţia din partid şi modalităţile de lansare ale PSD-ului. Am pus în faţa colegilor mei două opţiuni: o variantă de a merge accelerat către clarificarea tuturor problemelor legate de conducerea partidului, de programul nostru politic şi de statutul partidului şi o altă variantă - aceea de a avea un congres al partidului la o dată ceva mai îndepărtată. (...) Cu o majoritate zdrobitoare, la sugestia mea, am decis în această zi convocarea Consiliului Naţional al partidului pe data de 4 februarie', a declarat Geoană.

El a precizat că preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, împreună cu secretarul general, Liviu Dragnea, au fost mandataţi pentru întocmirea documentelor CN al PSD.

"Conform statutului nostru, Comitetul Executiv Naţional a decis iniţierea unui Congres care va fi confirmat de Consiliul Naţional, data propusă de Comitetul Executiv Naţional fiind 20 februarie anul curent" a declarat Geoana.

×
Subiecte în articol: politic