x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD critica din nou coalitia de la putere: Politicile promovate de Cîțu i-au îngropat pe români în datorii

PSD critica din nou coalitia de la putere: Politicile promovate de Cîțu i-au îngropat pe români în datorii

10 Aug 2021   •   10:11
PSD critica din nou coalitia de la putere: Politicile promovate de Cîțu i-au îngropat pe români în datorii
Sursa foto: Lucian Alecu

PSD Vrancea, lanseaza într-o postare pe Facebook, critici dure la adresa politicii dezastruoase a Guvernului Cîțu.

 

”Guvernul Cîțu este total indiferent față de problemele românilor, fiind preocupat în schimb de satisfacerea intereselor celor care au susținut prin toate mijloacele accederea actualei puteri la guvernare. Politica de investiții publice asumată de guvernul Cîțu nu înseamnă altceva decât un export de resurse financiare publice către țările din Uniunea Europeană și către țările terțe. Cîțu finanțează locurile de muncă ale străinilor, în timp ce îi minte pe români că face investiții.

Guvernul Cîțu nu a luat nici o măsură pentru reducerea dependenței față de importuri ci, din contră, prin politicile guvernamentale a stimulat importurile și astfel a finanțat economiile europene și terțe pe banii românilor”, scrie în postarea PSD Vrancea.

 

Social democratii sustin ca politicile promovate de Cîțu i-au îngropat pe români în datorii și au dus la creștere cu 2 miliarde euro a deficitului comercial al României, față de anul 2020 și cu 2,9 miliarde euro față de anul 2019.

×