x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUR a batut palma cu Dick Morris

PUR a batut palma cu Dick Morris

20 Mar 2004   •   00:00

Strategul american Dick Morris este, incepand de ieri, consilierul electoral al Partidului Umanist pentru alegerile locale si parlamentare.

Strategul american Dick Morris este, incepand de ieri, consilierul electoral al Partidului Umanist pentru alegerile locale si parlamentare.
OANA STANCU

Presedintele PUR, Dan Voiculescu, a anuntat ieri ca formatiunea umanista a semnat cu Dick Morris un contract de consultanta electorala pentru alegerile locale si parlamentare. Liderul umanist a refuzat sa precizeze care este suma prevazuta in contract, subliniind ca este o informatie importanta pentru el si Morris, nu si pentru alegatori, in timp ce strategul american a precizat razand: "Imi platesc prea putin"

Consilier al lui Clinton si al lui Eltin, Morris spune ca Partidul Umanist se va situa la finalul campaniei electorale intre primele trei formatiuni romanesti. "Cred ca tehnicienii vor vota pentru PNL, iar oamenii vor vota pentru PUR. Toti economistii vor vota pentru PUR, tinerii la fel", a opinat strategul american, precizand ca "oamenii din Romania vor si altceva decat o alternare intre guvernul rau de acum si guvernul rau din trecut".

Consilier al Liei Roberts

Strategul american a precizat ca se va ocupa in continuare si de campania Liei Roberts, candidat la presedintia Romaniei, dar a negat ca ar negocia si cu liderul PD Traian Basescu. Potrivit acestuia, nu este nici o contradictie intre cele doua angajamente ale sale. "Lia Roberts nu are candidati pentru locale sau parlamentare, iar PUR nu are un candidat pentru prezidentiale si, de asemenea, ambele parti lupta pentru schimbare in Romania", a spus el.

Partidul Umanist nu a luat inca nici o decizie in privinta desemnarii vreunui candidat propriu la presedintie sau a sprijinirii candidaturii Liei Roberts. "Decizia va fi luata dupa alegerile locale", a precizat Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: politic