x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL condamnă atitudinea duplicitară a USR

PUSL condamnă atitudinea duplicitară a USR

de Redacția Jurnalul    |    05 Sep 2023   •   11:10
PUSL condamnă atitudinea duplicitară a USR

Partidul Umanist Social Liberal condamnă cu fermitate atitudinea duplicitară a USR, afișată din nou, cu nonșalanță.

”Informațiile dezvăluite de presă cu privire la consilierul  Cătălin Volintiru, consilier din partea USR, aflat într-o multiplă situație de incompatibilitate, ilustrează perfect, încă o dată, demagogia și impostura celor ce se pretind „oameni noi”.  

Politicianul cu evidente interese în domeniul imobiliar este simultan membru în Consiliului de Administrație al unei unei societăți de profil a Primăriei Capitalei (Compania Municipală Imobiliară), și membru în Comisia de Urbanism a Consiliului Local al Sectorului 6”, a declarat Lavinia Șandru, directorul de comunicare al PUSL.

 

De asemenea, PUSL consideră că acest consilier se folosește de poziția sa pentru a bloca diverse proiecte care nu îi servesc intereselor personale.

 

”Toate acestea se întâmplă sub umbrela și cu binecuvântarea unui partid, care nu și-a clădit imaginea și susținerea prin proiecte constructive, ci doar prin acuzații, adesea nefondate, la adresa adversarilor politici, cărora le reproșa exact acest tip de comportament aflat înafara moralității pe care USR o declamă”, a mai declarat Lavinia Șandru.

 

×