x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Stroe: Din punctul meu de vedere participarea comună la europarlamentare este o opţiune valabilă

Radu Stroe: Din punctul meu de vedere participarea comună la europarlamentare este o opţiune valabilă

de Agerpres    |    16 Feb 2014   •   17:54
Radu Stroe: Din punctul meu de vedere participarea comună la europarlamentare este o opţiune valabilă

Deputatul PNL Radu Stroe a declarat, înaintea şedinţei informale a liderilor PNL, că o participare comună a PSD şi PNL la alegerile europarlamentare este 'o opţiune valabilă' şi că le va care colegilor din partid să ia în calcul această variantă.

'Din punctul meu de vedere este o opţiune valabilă', a spus Stroe. Întrebat dacă le va cere colegilor săi din partid să ia în calcul, să voteze o asemenea variantă, Radu Stroe a răspuns: 'Sigur că da'.

Liberalul s-a pronunţat pentru rămânerea la guvernare a PNL, afirmând că aceasta nu este numai o opţiune personală. 'Eu cred că toţi aleşii partidului vor să rămână la guvernare. Şi vârfurile, şi aleşii', a precizat Stroe.

Radu Stroe a arătat că este nevoie de încredere între PSD şi PNL şi că ar trebui ajuns la o soluţie de compromis.

'Eu cred că toate aceste deziderate au un singur element de esenţă: încrederea. Dacă se reuşeşte încredere între cei doi copreşedinţi, între cele două partide, nu cred că este o problemă', a susţinut deputatul liberal.

Întrebat ce se va discuta la şedinţa informală a liderilor PNL, Stroe şi-a exprimat speranţa că subiectele vor fi 'problema USL, menţinerea USL, rămânerea la guvernare, poate alegeri europarlamentare pe liste comune şi prezidenţiale', el apreciind că toate acestea 'trebuie discutate pachet'.

×
Subiecte în articol: radu stroe pnl