x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan: Nu ne opunem creșterii salariului minim, dar dorim măsuri de compensare pentru firme

Rareș Bogdan: Nu ne opunem creșterii salariului minim, dar dorim măsuri de compensare pentru firme

de Redacția Jurnalul    |    27 Mai 2024   •   20:45
Rareș Bogdan: Nu ne opunem creșterii salariului minim, dar dorim măsuri de compensare pentru firme
Sursa foto: Hepta

Partidul Național Liberal nu se opune creșterii salariului minim, dar ne dorim măsuri de compensare pe care societățile comerciale, angajatorii, capitaliștii români, capitalul privat românesc să le primească, spune prim-vicepreședintele liberalilor Rareș Bogdan.

„Ca să anulăm orice fel de speculație care a apărut sau a fost împinsă în spațiul public, Partidul Național Liberal nu se opune creșterii salariului minim”, spune la Antena 3 Rareș Bogdan.

El afirmă că „este absolut firesc” ca liberalii să susțină creșterea la 740 euro a salariului minim.

„Dorim măsuri de compensare pe care societățile comerciale, angajatorii, capitaliștii români, capitalul privat românesc să le primească, discutate împreună cu asociațiile de resort, cu asociațiile patronale, care ne propun ca una dintre măsuri să fie o deducere, o netaxarea de 300 lei din creșterea care se produce de 400 lei la salariul minim, de la 3300 la 3.700 lei, adică la 740 euro”, încheie Bogdan.

Liderii coaliției de guvernare se întrunesc, luni, de la ora 15.00, pentru a discuta despre majorarea salariului minim de la 3.300 la 3.700 de lei.

(sursa: Mediafax)

 

 

 

×