x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacția premierului Cioloș după acuzele privind achiziţia "Cuminţeniei Pământului"

Reacția premierului Cioloș după acuzele privind achiziţia "Cuminţeniei Pământului"

27 Noi 2016   •   17:48
Reacția premierului Cioloș după acuzele privind achiziţia "Cuminţeniei Pământului"
Sursa foto: Steluta Popescu

Premierul Dacian Cioloş i-a transmis, duminică, liderului PSD, Liviu Dragnea, că achiziţia "Cuminţeniei Pământului" decurge legal, pentru că Guvernul său nu ştie să facă lucrurile altfel şi nici nu doreşte "să înveţe de la PSD".

"În timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta "Cuminţeniei Pământului" - nicio grijă, domnule Dragnea, procesul de achiziţie decurge firesc, conform legii, pentru că acest guvern nu ştie să facă lucrurile altfel şi nici nu vrea să înveţe de la PSD - la Guvern, "postacii" (citat Liviu Dragnea) lucrează", a scris Cioloş pe Facebook.

Premierul susţine că specialiştii din cadrul programului GovITHub lucrează pentru a face administraţia "mai accesibilă".

"Pe scurt, zeci de specialişti IT, bursieri şi voluntari, muncesc de zor pentru a face mai accesibil hăţişul birocratic din administraţia noastră, pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au încheiat contracte strâmbe pe vremea guvernului PSD. (...) Sper să avem posibilitatea să continuăm acest mod de lucru şi în anii care vin, cu soluţii IT simple, inovatoare, în interesul oamenilor. Sistemele IT pot fi dezvoltate şi altfel decât s-a făcut de multe ori până acum, când s-au irosit banii ţării pentru firme de partid, prieteni şi parteneri politici proprietari de televiziuni", precizează Dacian Cioloş. www.agerpres.ro

×