x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică SĂ OPEREZE PROCURORII! Marii chirurgi sunt arestați!

SĂ OPEREZE PROCURORII! Marii chirurgi sunt arestați!

de Dan Constantin    |    11 Dec 2016   •   13:40
SĂ OPEREZE PROCURORII! Marii chirurgi sunt arestați!
Scoaterea profesorului Burnei cu catuse si plimbat ca un infractor periculos prin fata camerelor televiziunilor este cea mai josnica imagine pe care o ofera sistemul represiv din Romania anului 2016 ÎN ZIUA ALEGERILOR.
 
Republica procurorilor marcheaza incă o victima de calibru- un mare chirurg este anihilat prin proceduri ticăloase si salbatice pentru a starni emotie după scenarii bine rodate.
 
 
După un doctorat fraudulos  obtinut  de regina anticoruptiei, revansa imposturii se revarsa cu ura impotriva valorilor adevarate și perene ale profesiilor nobile. Doctori celebri sunt luati la tinta de un vremelnic ministru, un politruc mascat sub umbrela ong urilor militarizate care au ajuns sa sufoce Romania.
 
Profesorii din medicina vor fi pusi pe tusa pentru ca in teren sa intre acolitii de tip burleanu care nu se pricep la nimic dar dau verdicte de specialitate.
 
 
Burnei a facut 20 000 de operatii , a salvat copii de la infirmitați dar acum meritele sunt terfelite cu informatii vehiculate de procurorii care se erijeaza in medici, biologi, specialisti in prelevari. 
 
Epopeea  chirurgilor arestati incepea AUM CATIVA ANI cu paralizareea Spitalului de arsi, cand idiotenia intransigentei a arestat peste o treime din chirurgii spitalului si a scos sectia ATI din circulatie. 
 
 
Profesorul Branisteanu, specialist de renume in chirurgia cardiaca a cazut și el sub anchetele sistemului. Alti profesori de la Floreasca sunt sub ancheta după plangerile unui limbric cu papion care controleaza cercetarile in Palatul Victoria ridicate de impostorul din Ministerul Sanatatii la rang de verdicte.Chirurgia transplantului este blocata de aceleasi manevre criminale cu interese economice. Profesorul Irinel Popescu este terfelit pe la usa DNA, si pândit de ziariști teleghidați cu întrebari tâmpite.Medicii oncologi au fost cercetati în vrac de procurorii anticoruptie pentru a produce un vid in reteaua cea mai dramatica de asistenta medicală.
 
Miile de pacienti care asteapta la portile spitalelor sa fie trimisi la portile aresturilor și puscariilor in care se afla chirurgii tarii pedepsiti de imensa epurare de creiere și profesionalism.
 
În locul chirurgilor sa fie trimisi sa opereze procurorii! Ăsta-i viitorul țării, iată!

×