x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal la Convenția PLUS. I-a fost tăiat microfonul

Scandal la Convenția PLUS. I-a fost tăiat microfonul

26 Ian 2019   •   18:02
Scandal la Convenția PLUS. I-a fost tăiat microfonul

A fost scandal la Convenția PLUS. Jurnalista Anca Păduraru a urcat pe scenă și a luat cuvântul, fără să se fi înscris în ”agenda” organizatorilor.

După ce s-a prezentat, Anca Păduraru a încercat să semnaleze mai multe probleme, însă nu a reușit, pentru că i-a fost tăiat microfonul.

Jurnalista spune că toți candidații la selecția internă a partidului pentru alegerile europarlamentare sunt obligați să aibă un mandat imperativ din partea formațiunii politice, în contradicție cu recomandările europene. Practic, aceștia ar fi obligați să voteze așa cum cere partidul.

”La alegerea europarlamentarilor, există actul pentru alegerea europarlamentarilor care la articolul 61, vă rog frumos să verificați pe internet, spune că membrii PE nu vor avea un mandat imperativ, în timp ce acest partid a făcut o eroare, pe care vreau s-o îndreptăm, la punctul 12, în formularul de prezentare a candidaturii, i se cere membrului PLUS să aibă un mandat imperativ. Acest lucru nu este acceptat de PE. Candidații noștri nu vor ajunge decât până la gard” a declarat Păduraru. 

×
Subiecte în articol: anca paduraru