x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal URIAȘ în familia Dianei Șoșoacă. Soțul senatoarei, după ce a fost exclus din partid: " Să-şi ia frate pastilele dacă e nevrotică"

Scandal URIAȘ în familia Dianei Șoșoacă. Soțul senatoarei, după ce a fost exclus din partid: " Să-şi ia frate pastilele dacă e nevrotică"

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2024   •   14:00
Scandal URIAȘ în familia Dianei Șoșoacă. Soțul senatoarei, după ce a fost exclus din partid: " Să-şi ia frate pastilele dacă e nevrotică"
Sursa foto: captura video antena3CNN

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a făcut mai multe declarații controversate după ce a fost exclus oficial din partidul S.O.S. România.

Un scandal uriaș a izbucnit în familia Dianei Şoşoacă, după ce senatoarea şi-a exclus oficial soţul din partidul S.O.S. România. În replică, Silvestru Şoşoacă a avut un atac furibund la adresa soţiei sale.

"Am renunţat la tot ce aveam, la job-ul meu ca să mă mut acolo. Ca să ce? Să fiu acum nevoit să plec efectiv și să o iau de la zero? Asta merită ceva? Mi-e scârbă! Mi-e scârbă de mine că de trei ani o duc rău cu ea. Mi-e scârbă că am stat cu ea! Că dacă plecam în primul an, ce bine îmi era! Vrea să mă dea afară din partid că îi contest eu autoritatea. Păi dacă ești retardată, normal că nu faci absolut nimic decât să te cerți cu lumea.

Silvestru Şoşoacă: "Ditamai senatorul țării te apuci și urlii și zbieri, și drăcui în drumul mare"

Tu nu faci nimic creativ! Nu se poate, mă, să stea câte 10 minute la câte un om și să-l înjure în drumul mare! Nu se poate. Nu se face așa ceva! Ditamai senatorul țării te apuci și urlii și zbieri și drăcui în drumul mare, mă? Şi să ţi se spună de șase-șapte ori să te oprești şi tot să nu te oprești. Să intru în pământ de ruşine de fiecare dată. Hai că nu se mai poate! Să-şi ia frate pastilele dacă e nevrotică.

Ea nu are niciun prieten în Parlamentul ăla cu care să schimbe trei cuvinte. N-are decât harfe. Plăcerea cea mare e să se ducă la acolo și să-i ia la șuturi pe toți. Aia e plăcere ei cea mai mare. Pentru ea trăiește", a spus Silvestru Șoșoacă.

Soțul Dianei Șoșoacă, exclus oficial din SOS România

Alături de Silvestru Şoşoacă au fost excluse oficial şi alte persoane.

"Comitetul Național al Partidului S.O.S. România, întrunit la solicitarea organizațiilor județene în plenară extraordinară în data de 24 februarie, la București, a decis următoarele:

  1. Excluderea din partid a următorilor: Dumitru-Silvestru Șoșoacă (prim-vicepreședinte), Mihai Rapcea (vicepreședinte), Vasile Tivadar, Adrian Pinoșanu și Mustăciosu Silviana. În cazul excluderii lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă, au fost 43 de voturi pentru și două abțineri, senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă, președintele partidului, abținându-se de la vot.
  2. Excluderea din Biroul Executiv Central a lui Marcel Viziteu, vicepreședinte și membru fondator, acesta rămânând membru simplu al partidului. Doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă a solicitat în acest caz doar vot de blam, dar majoritatea a decis excluderea lui Marcel Viziteu din BEX.
  3. Partidul S.O.S. România nu va face alianțe pre-electorale cu PSD, PNL, USR, UDMR sau AUR.
  4. De asemenea, în cadrul plenarei extraordinare a Comitetului Național al Partidului S.O.S. România, s-a discutat despre pregătirea campaniei electorale și despre pașii de urmat în vederea obținerii unui rezultat cât mai bun la alegerile din acest an”, se arată în comunicatul S.O.S. România, citat de Știri pe Surse.

 

×