x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal uriaș la Iași dintre polițiștii de la Rutieră și George Simion. „Nu e vina Poliției, ca să ne înțelegem! E vina ăstora care le dau ordine în halul ăsta. Așa au primit ei ordin că nu avem voie cu autocarul în parcare”

Scandal uriaș la Iași dintre polițiștii de la Rutieră și George Simion. „Nu e vina Poliției, ca să ne înțelegem! E vina ăstora care le dau ordine în halul ăsta. Așa au primit ei ordin că nu avem voie cu autocarul în parcare”

24 Ian 2022   •   09:01
Scandal uriaș la Iași dintre polițiștii de la Rutieră și George Simion. „Nu e vina Poliției, ca să ne înțelegem! E vina ăstora care le dau ordine în halul ăsta. Așa au primit ei ordin că nu avem voie cu autocarul în parcare”
Sursa foto: Captura Video

Scandal uriaș în Piața Unirii din Iași dintre polițiști și George Simion. Liderul AUR a fost oprit de polițiștii de la Rutieră și pus să își mute autocarul din Piața Unirii. L-au controlat pe șoferul autocarului și l-au testat pentru alcool.  Simion și-a chemat echipa de susținători și au scandat împotriva polițiștilor. 

”Dar ce e aici, mai fraților, stat polițienesc? Ia uite, au chemat mai departe, mai vin una, două, mașină după mașină (de poliție, n.red.). Dar ce am făcut? Incredibil! A dar ordin Chirica să ne oprească. Au venit și  mascații, suntem periculoși? Suntem periculoși rău, s-a trezit toată poliția din Iași. Ce ați făcut? Ia uite, a mai venit un echipaj! E în fișa postului dumneavoastră să ne învățați unde să ne parcăm autocarul? Cine v-a pus pe dumneavoastră să faceți asta? De unde ați luat ordin? Cine v-a dat ordin? Retrageți-vă la unitate că nu se comite nicio ilegalitate aici. Sunteți polițist sau milițian? Sunteți o rușine pentru uniforma dumneavoastră”, se aude George Simion comentând întâlnirea cu agenții de poliție din Iași, noaptea trecută. 

”În loc să prindă hoții, ia uite poliția în acțiune. 112, poliția în acțiune, s-a parcat un autocar în parcare, vor să facă hora unirii și alte ilegalități. Nu e vina Poliției, ca să ne înțelegem! E vina ăstora care le dau ordine în halul ăsta. Așa au primit ei ordin că nu avem voie cu autocarul în parcare”, continuă liderul AUR într-o transmisiune LIVE pe o rețea socială. 

”Azi noapte, la 12:00, a venit autocarul cu colegii noștri, și am vrut să parcăm aici, în parcare. Și o desfășurare de forțe de zici că l-au găsit pe polițistul care călcase copilul pe trecerea de pietoni sau găsiseră un interlop. Au venit vreo 7-8 echipaje, poliție, jandarmerie, poliție locală... Pe bune? Ce voiam sa facem? Să parcăm autocarul. 

De fapt vrem să comitem o mare ilegalitate. Ne întâlnim la 09:00 și vrem să facem nici mai mult nici mai puțin decât o horă. Și știm că în orașul primarului al cărui nume nu vreau să îl pronunț, este interzis. Nu e manifestație AUR, nu vom avea steaguri de partid, invităm pe toți românii în fața Palatului Culturii pentru că e o zi națională”, a declarat George Simion, luni dimineața, la Antena 3

George Simion, conflict la Iași

×
Subiecte în articol: George Simion