x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sefia SGG - Stroe demisioneaza azi

Sefia SGG - Stroe demisioneaza azi

22 Ian 2007   •   00:00
Sefia SGG  -  Stroe demisioneaza azi

Secretarul general al Guvernului, liberalul Radu Stroe (foto), a anuntat ieri ca in aceasta dimineata isi va depune demisia la Cabinetul premierului, chiar daca atat Calin Popescu Tariceanu, cat si Biroul Politic National al PNL i-au acordat toata increderea pentru ramanerea in functie.

"Premierul mi-a zis ca nu este de acord si a afirmat ca si-ar dori sa faca ceva pentru a opri treaba asta (demisia - n.r.), dar este greu sa faca ceva ca sa ma opreasca. Joi seara si Biroul Politic National mi-a dat un vot de incredere unanim. Dar aici nu este vorba de PNL. Eu raman in partid, lupt alaturi de ei, de Calin, dar demisia mea este o problema de demnitate si primii care au de castigat din atitudinea asta sunt liberalii, care vor invata mai multe, dar poate si altii", a declarat Radu Stroe, pentru Mediafax.

Ministrul a mai precizat ca va continua sa ramana un "simplu membru de partid" si un "simplu senator" liberal. "De fapt, nu un simplu senator, pentru ca sunt presedintele Comisiei SRI din Senatul Romaniei", a mai spus Radu Stroe.

×
Subiecte în articol: politic