x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lider PNL, despre recalcularea pensiilor: Un eșec electoral marca PSD

Lider PNL, despre recalcularea pensiilor: Un eșec electoral marca PSD

de Redacția Jurnalul    |    26 Aug 2024   •   21:45
Lider PNL, despre recalcularea pensiilor: Un eșec electoral marca PSD

Recalcularea pensiilor reprezintă „un eșec marca PSD”, afirmă vicepreședintele PNL Robert Sighiartău. „PSD mai întâi a generat așteptări mari, iar acum încearcă să paseze responsabilitatea în seama unor funcționari care au muncit din greu. Ciolacu aduce ghinion pensionarilor”, adaugă el.

„Un eșec electoral marca PSD. Domnul Romașcanu tocmai caută, pe sub mese, un vinovat pentru scandalul de la pensii, vorbind de greșeli despre care știe el, a auzit el. În timp ce ministra muncii zice că totul e perfect și că recalcularea e un succes. Atunci când este în teren și lucrurile nu merg bine, PSD mereu dă vina pe starea terenului, pe arbitri și chiar pe spectatori. Este o atitudine ”bărbătească” din partea domnului Romașcanu pe care am mai văzut-o”, scrie pe Facebook Robert Sighiartău.

El apreciază că „PSD mai întâi a generat așteptări mari în rândul pensionarilor, iar acum încearcă să paseze responsabilitatea în seama unor funcționari care au muncit din greu pentru a reuși să termine la timp recalcularea”.

„Un lucru e clar, Ciolacu aduce ghinion pensionarilor din România”, încheie Sighiartău.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: sighiartau PSD pensii