x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Grindeanu: Gașca pierzătorilor nu a înțeles că a pierdut alegerile

Sorin Grindeanu: Gașca pierzătorilor nu a înțeles că a pierdut alegerile

de Ion Alexandru11    |    17 Dec 2020   •   09:03
Sorin Grindeanu: Gașca pierzătorilor nu a înțeles că a pierdut alegerile

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, ieri, că liderii PNL, USR PLUS si UDMR continuă să își dispute funcțiile din stat, în timp ce virusul omoară români.

“Peste 1.500 de români au murit în ultimele zece zile din cauza pandemiei. Iohannis tocmai ne-a zis că așa e în negocieri, să avem răbdare. Virusul nu a mai avut răbdare cu acești oameni. Câți români mai trebuie să moară ca Iohannis și gașca pierzătorilor să înțealegă că au pierdut alegerile?”, a precizat Grindeanu. Potrivit acestuia, “de zece zile se ceartă pe ciolan, se ceartă pe funcții, nu vorbesc de soluții, nu vorbesc de ceea ce trebuie făcut urgent pentru a opri pandemia sau a relansa economia”. 

“Sunt total iresponsabili. Iohannis și Orban se joacă de-a demisia! Cum să-ți dai demisia acum două săptămâni, să faci circul penibil cu Cîțu și, pe urmă, să te autopropui tot tu? De 10 zile singura lor grijă e să deturneze votul românilor. Sunt slabi, iar țara se scufundă. Nu funcțiile lor contează acum, ci viața noastră, a tuturor, a românilor”, a adăugat acesta. PSD îi cere, din nou, președintelui să îl desemneze ca premier pe Alexandru Rafila, care să construiască în jurul său un guvern de uniune națională format din profesioniști.

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu