x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Oprescu: "Nu-mi voi da voturile nici lui Băsescu, nici lui Geoană"

Sorin Oprescu: "Nu-mi voi da voturile nici lui Băsescu, nici lui Geoană"

02 Noi 2009   •   00:00

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu a declarat, astăzi, la Slatina, că în cazul în care nu va ajunge în turul doi, este exclusă posibilitatea să-şi îndemne electoratul să voteze cu Mircea Geoană sau cu Traian Băsescu.



"În niciun caz nu voi da voturile nici lui Băsescu nici lui Geoană, dar voi merge la vot, pentru ca sunt primar. Dacă aş vrea să-l sprijin pe Geoană, 88% din electoratul pe care am reuşit şi voi reuşi să-l fidelizez, conform analizelor, pleacă la Băsescu. La fel s-ar întâmpla şi la Crin Antonescu. Daca el va recomanda electoratului lui să-l voteze pe Geoană, 15 la sută din acesta tot la Băsescu se duce", a afirmat Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

Candidatul PNL la prezidenţiale, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că are intenţia de a negocia cu Sorin Oprescu o retragere a acestuia din cursa pentru prezidenţiale şi sprijinirea sa la prezidenţiale, dacă lucrurile decurg "într-o anumită manieră către finalul campaniei".

Antonescu a declarat, duminică, la Târgu Mureş, că "după înlăturarea sistemului reprezentat de Traian Băsescu şi Mircea Geoană" s-ar putea să fie nevoie de o "coaliţie a bunului simţ", în care ar putea intra şi Sorin Oprescu. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic