x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stelian Ion, prima declarație după revocare: Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern

Stelian Ion, prima declarație după revocare: Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern

01 Sep 2021   •   22:11
Stelian Ion, prima declarație după revocare: Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern

Stelian Ion, ministrul revocat al Justiție, a explicat că adevărata miză a plecării sale este legată de „procedura de numire a procurorilor de rang înalt aflată în derulare”.

 

„Premierul Florin Cîțu arată în seara aceasta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituție. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare. În felul acesta Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă. Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului justiției să îți dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriașă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o data că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului.Povestea are și un substrat nevăzut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang înalt aflată în derulare. Aceasta este miza nevăzută”, a transmis Stelian Ion.

×
Subiecte în articol: Stelian Ion florin citu