x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stereotipie, Băsescu va desemna un nou prim-ministru

Stereotipie, Băsescu va desemna un nou prim-ministru

04 Noi 2009   •   00:00

Traian Băsescu a declarat, la Alexandria, la un miting electoral, că va desemna un premier responsabil, în spatele căruia să nu se poată întâmpla ce îşi doresc Iliescu, Hrebenciuc, Voiculescu şi Vântu, menţionând că aceştia au interese legate de privatizări.





"Nu vor avea un guvern pe care să-l manevreze Iliescu, Hrebenciuc, Voiculescu şi Vântu în interesul privatizărilor pe care le doresc. Vă asigur că voi desemna un premier responsabil, în spatele căruia să nu se poată întâmpla ce îşi doresc cei pe care i-am menţionat înainte", a spus Băsescu.

El a spus că nu îi vine să mulţumească Parlamentului pentru "cadoul" făcut.
"Parcă îmi vine să nu mulţumesc Parlamentului pentru cadoul pe care mi l-a făcut astăzi, trântind al doilea guvern al României. Vă asigur că voi desemna un prim-ministru care să facă ca Guvernul să lucreze pentru români, nu pentru proprietarii de telefoane sau pentru oamenii care în viaţa de zi cu zi manipulează preşedinţii de partide", a mai spus Traian Băsescu.

El a ţinut să-i atenţioneze pe cei aproximativ cinci mii de participanţi, de la mitingul de la Alexandria, că începând cu această după-amiază "se va prăvăli potopul de injurii şi atacuri pe televiziunile lui Voiculescu şi ale lui Vântu".

'Eu am şi ficatul, şi mintea, şi inima sănătoase şi nu voi ceda presiunilor. Iar cu nervii stau mult mai bine decât ei. România are nevoie de un guvern care să nu servească oligarhii şi mogulii", a adăugat  Băsescu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic