x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stirile zilei

Stirile zilei

23 Iun 2006   •   00:00

DEPUTATI - S-a adoptat Legea play-back

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat ieri Legea play-back. Proiectul initiat de PIN si sustinut de deputatul Lavinia Sandru, prevede ca publicul spectator, telespectator si radio ascultator sa fie informat cu privire la modalitatea in care interpreteaza artistii vocali in timpul spectacolelor live, respectiv play-back (mimare dupa o inregistrare gata facuta). In caz contrar, producatorii, organizatorii sau prezentatorii spectacolelor primesc amenzi de la 5.000 la 10.000 RON. (Carmen Vintila)

CAZUL DOMINIC - CNSAS ii cere lui Andon documente

Colegiul CNSAS a mai trimis ieri deputatului PC Sergiu Andon o adresa in care ii solicita sa puna la dispozitia institutiei toate documentele pe care a declarat ca le detine, referitoare la cazul "Dominic". Andon se va prezenta astazi la CNSAS, unde a promis ca va face dezvaluiri "spectaculoase". Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al CNSAS, Carmen Popescu, a declarat ieri ca lui Dan Voiculescu i-au fost inmanate toate documentele pe care acesta le-a solicitat de la institutie, prezentand in acest sens presei solicitarile scrise si semnate de liderul PC. (Dana Piciu)

TRAFIC DE DROGURI - Marinescu se ia de rudele demnitarilor

Senatorul PD Marius Marinescu a propus ieri, printr-un proiect de lege respins de Senat, eliminarea pasapoartelor diplomatice pentru rudele unor categorii de demnitari, invocand si unele "suspiciuni" legate de faptul ca acestea ar putea introduce in tara droguri. Proiectul prevedea pastrarea dreptului la pasapoarte diplomatice doar pentru functionarii diplomatici, precum si pentru sotul sau sotia presedintelui tarii, Senatului, Camerei si premierului.

×
Subiecte în articol: politic