x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stirile zilei

Stirile zilei

06 Mai 2006   •   00:00

Meci caritabil - Premierul joaca fotbal in Austria


Premierul Tariceanu va participa la 11 mai la un meci de fotbal organizat in scopuri caritabile, cu ocazia summit-ului "UE-America Latina", care va avea loc in Austria. Echipa in care va evolua seful Executivului se numeste FC Europa, iar beneficiile obtinute in urma evenimentului vor fi donate unui proiect destinat copiilor strazii. La meci au mai fost invitati sa participe si premierii Sloveniei, Poloniei, Croatiei si Bulgariei. (Aniela Nine)

PD - Festivism de bilant "inoportun"


Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca organizarea unei manifestari care sa marcheze 500 de zile de guvernare a Aliantei D.A. "este total inoportuna. Romania este sub ape. Sunt probleme si in modul in care este perceputa reforma in sanatate. In plus, relatia la nivel national cu PNL nu este atat de bine pusa la punct incat sa justifice asemenea spectacole. Se va lua o decizie luni, in Biroul Permanent National", a declarat Preda. Alianta D.A. si-a manifestat intentia de a organiza o manifestare care sa marcheze implinirea a 500 de zile de la preluarea guvernarii.

Geoana - Discutii pe Stanga, si nu pe Pol


Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca va participa la data de 23 mai la o dezbatere privind zona de stanga, moderata de senatorul Ion Iliescu. Intrebat daca la 25 mai, asa cum a anuntat senatorul Razvan Theodorescu, va lua parte la dezbaterea privind constituirea Polului Social, Geoana a raspuns: "Nu. Vom participa pe 23 mai la o dezbatere organizata de PSD, moderata de domnul Ion Iliescu, cu privire la zona de stanga". El a precizat ca, din cate a inteles, la 23 mai nu este vorba despre nimic altceva decat despre "o dezbatere de idei", la care PSD este interesat sa participe.

Migratie - PRM "aspira" un deputat ex-PSD


Deputatul Marin Diaconescu, fost membru PSD, si-a anuntat ieri inscrierea in PRM. El a amintit ca a plecat din PSD, pentru ca se saturase sa i se spuna ca face parte dintr-un partid corupt si a sustinut ca a ales PRM pentru ca reprezinta "intr-un mod realist interesele oamenilor saraci". Inscrierea acestuia in PRM are loc inainte ca saptamana viitoare partidul condus de C.V. Tudor (foto) sa semneze cu PSD un protocol de colaborare parlamentara care va interzice si racolarea reciproca de membri. (Carmen Vintila)

×
Subiecte în articol: politic