x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Suceava - "Nichitean 5 voturi" se vrea subprefect

Suceava - "Nichitean 5 voturi" se vrea subprefect

05 Ian 2005   •   00:00

Fostul vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean (foto) , care a votat de 5 ori la alegerile generale din noiembrie anul trecut, a contestat decizia Consiliului de Coordonare Judetean al PD Suceava de excludere a sa din partid.

CONTESTATIE. Brandusel Nichitean s-a adresat organismului central al PD dupa ce Comisia Judeteana de Statut, Etica si Litigii a respins contestatia sa, apreciind ca gestul pe care l-a facut la alegerile generale "a adus prejudicii ireversibile atat pentru PD, cat si pentru Alianta D.A. Suceava". Fostul democrat a considerat insa ca decizia luata de Consiliul de Coordonare Judetean al PD in sedinta din 6 decembrie a fost nestatutara si ca efortul depus la partid nu justifica masura extrema, informeaza Rompres. "Sedinta a fost perfect statutara. Domnul Nichitean contesta, printre altele, faptul ca nu a fost invitat la sedinta, dar ii aduc aminte ca s-a retras din calitatea de membru PD pe motiv de sanatate si instabilitate psihica, caz in care prezenta dumnealui la sedinta nu era posibila si nici relevanta. In consecinta decizia de excludere din partid a fost statutara", a declarat presedintele PD Suceava, Eugen Uricec.

Brandusel Nichitean, care a candidat pe pozitia a doua pe lista Aliantei D.A. Suceava pentru Senat, a castigat, in final, postul de senator, insa mandatul sau a fost invalidat cu unanimitate de voturi. Brandusel Nichitean vizeaza postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.

×
Subiecte în articol: politic